Nederland verliest nipt van Duitsland tijdens debuut Timber

Nederland verliest nipt van Duitsland tijdens debuut Timber

18 reacties 18
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Het Nederlands Elftal heeft dinsdagavond met 2-1 verloren van Duitsland in een oefenwedstrijd, ter voorbereiding op het Europees Kampioenschap Voetbal in de zomer van 2024. Quinten Timber debuteerde in Oranje.

De wedstrijd begon veelbelovend voor de ploeg van bondscoach Ronald Koeman. In de vierde minuut wist Joey Veerman al te scoren op aangeven van Memphis Depay. Daarmee wist de PSV’er zijn eerste doelpunt voor het Nederlands Elftal te maken. De Duitsers reageerden vrij snel op de vroege tegentreffer. In de elfde minuut scoorde Maximilian Mittelstädt al de 1-1. Het was lang wachten op de derde treffer van de wedstrijd. In de 85ste minuut scoorde Niclas Füllkrug de 2-1.

Debuut Timber

Het mooiste Nederlandse moment van de wedstrijd was voor de Feyenoorder Quinten Timber. Hij wist in de 66ste minuut dat hij na afloop zijn haasje in ontvangst kon nemen, want de invalbeurt betekende zijn debuut in het Nederlands Elftal. Lutsharel Geertruida bleef de gehele wedstrijd op de bank. Mats Wieffer viel in de 89ste minuut in. Quilindschy Hartman moest zich al eerder afmelden voor de interlandperiode.

Lees ook
Timber maakt debuut in Nederlands Elftal
Nieuws

Timber maakt debuut in Nederlands Elftal

Lees ook