Transfer

'Ook City Football Group doet bod op Luciano Rodríguiz'

Volgens Sport 890 heeft nu ook City Football Group interesse in Luciano Rodríguiz, zo meldt Sport 890 op X. Feyenoord had afgelopen winter ook interesse in de aanvaller die momenteel uitkomt voor Liverpool FC uit Uruguay.

City Football Group zou een bod hebben gedaan van vijftien miljoen euro, waarin het dan tachtig procent van de transferrechten zou krijgen. Het is onbekend voor welke club Rodríguez dan zou gaan spelen.

City Football Group

De City Football Group neemt een steeds grotere plek in, in het huidige voetbal. Ze hebben meerdere voetbalclubs waar ze Rodríguez zouden kunnen stallen. Naast Manchester City zijn ook de clubs Melbourne City, Montevideo City Torque, Troyes AC, Lommel SK, EC Bahia, New York City, Palermo en Mumbai City in handen van de groep. In de clubs Girona, Sichuan Jiuniu FC en Yokohama F. Marinos hebben ze een minderheidsbelang. 

De 20-jarige Rodríguez heeft bij Liverpool FC nog een contract tot medio 2026. Naast Feyenoord zou ook het Argentijnse River Plate interesse hebben getoond in de aanvaller. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten