Zerrouki: 'Is voor mij als speler ook belangrijk'

Zerrouki: 'Is voor mij als speler ook belangrijk'

6 reacties 6
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Ramiz Zerrouki begon zondagavond in de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo weer in de basis. De middenvelder wist met Feyenoord te winnen met de ploeg uit Almelo.

Na afloop blikte Zerrouki terug op de wedstrijd. 'Ik denk dat wij de betere ploeg waren', zegt Zerrouki tegen ESPN. 'Iets te veel weggegeven, dat overkomt ons normaal niet.' De middenvelder noemt het een terechte overwinning.

Zerrouki speelt steeds meer. 'Ik kom steeds beter in een ritme. Je gaat je lekkerder voelen. Is voor mij als speler ook belangrijk. Zo ga je denk ik ook het snelste weer stappen zetten. Elke speler wil spelen natuurlijk. Dat was wat minder het geval. Ik heb wel hele mooi wedstrijden ook gespeeld. Je wil als voetballer alle wedstrijden spelen.'

Zerrouki werd ook nog gevraagd naar Gijs Smal, die in de belangstelling zou staan van Feyenoord. De middenvelder van de Rotterdammers sprak de verdediger van FC Twente nog niet hierover. Toch zou Zerrouki positief reageren als Smal iets aan hem zou vragen over Feyenoord.

Lees meer over
Lees ook