Eenvoudige overwinning voor Feyenoord op Heracles Almelo

42 reacties 42

Feyenoord heeft zondagavond gewonnen van Heracles Almelo. In De Kuip werd het 3-0 voor de Rotterdammers. De doelpunten kwamen op het naam van Yankuba Minteh, Santiago Gimenez en Igor Paixão.

De Rotterdammers waren eigenlijk de hele wedstrijd de bovenliggende partij. Yankuba Minteh zorgde in de 28e minuut voor de openingstreffer. Nog voor rust was het Santiago Gimenez die de 2-0 maakte, waardoor Feyenoord met een comfortabele voorsprong naar de kleedkamer ging.

In de tweede helft was Feyenoord ook de bovenliggende partij. Invaller Igor Paixão maakte in de 73e minuut de 3-0, wat ook de eindstand was. Het gat met koploper PSV blijft door de overwinning tien punten. Feyenoord heeft zes punten voorsprong op nummer drie FC Twente.