#PraatMee | Wat is jouw favoriete opstelling tegen Heracles Almelo

#PraatMee | Wat is jouw favoriete opstelling tegen Heracles Almelo

11 reacties 11
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord neemt het zondag in de laatste wedstrijd van deze speelronde om 20:00 op tegen Heracles Almelo. De Rotterdammers zullen vol voor de overwinning willen gaan om het aantal punten van vorig jaar te evenaren of misschien wel te overtreffen. 

In  de rubriek #PraatMee is FR-Fans.nl benieuwd naar de mening van de bezoekers. Vandaag willen wij graag weten met welke elf spelers Arne Slot volgens jou zou moeten aantreden tegen de Almeloërs. Krijgt Antoni Milambo naar zijn verrassende basisplaats in de topper tegen PSV weer de kans of moet Slot volgens jou met echte buitenspelers aantreden. Hoe lost Slot het op het middenveld op met de afwezigheid van Calvin Stengs, wordt de verdedigende variant met Ramiz Zerrouki uit de kast getrokken of komt er een andere nummer '10' op het veld. 

Feyenoord speelde in het verleden 57 keer tegen Heracles Almelo, of de voorgangers Heracles en SC Heracles. In de 57 wedstrijden won Feyenoord 39 keer, speelde het 11 keer gelijk en verloor het 7 keer. Als je kijkt naar de thuisbalans tegen Heracles werd er in 27 wedstrijden 20 keer gewonnen, 5 keer gelijkgespeeld en slechts 2 keer verloren. Zondag gaan de mannen van Slot voor de 21ste thuisoverwinning.  

Lees ook