'Newcastle United FC overweegt nieuwe verhuurperiode Minteh'

'Newcastle United FC overweegt nieuwe verhuurperiode Minteh'

36 reacties 36
Bron: Inews.co.uk
Foto: Pro Shots

Volgens het Engelse Inews.co.uk zou Newcastle United FC overwegen om Yankuba Minteh voor het tweede seizoen uit te gaan lenen. Dit seizoen komt de aanvaller op huurbasis uit voor Feyenoord, waar hij de laatste wedstrijden indruk maakt en met zijn doelpunten belangrijk is voor de Rotterdammers.

Newcastle United FC besteed veel aandacht aan de PSR, wat voorheen de FFP (Financial Fair Play) heette, maar de club ziet het investeren in talentvolle spelers als een manier om de club miljoenen euro's te besparen op de lange termijn.

Minteh zal waarschijnlijk in de voorbereiding van het nieuwe seizoen bekeken worden door Newcastle United FC, maar zal daarna mogelijk opnieuw verhuurd gaan worden. Feyenoord zou hem graag voor een tweede seizoen willen huren, al is een tijdelijke overstap naar de Championship, het tweede niveau in Engeland, ook mogelijk, schrijft Inews.co.uk.

Tot op heden speelde Minteh 27 wedstrijden voor Feyenoord. Daarin scoorde hij in totaal zeven keer, en gaf hij drie assists. Newcastle United FC nam de aanvaller in juli 2023 over van het Deense Odense BK. De international van Gambia werd meteen uitgeleend aan Feyenoord.

Lees ook