Feyenoorder geprezen: 'Die is deze competitie volkomen ontgroeid'

Feyenoord speelde gelijk in Eindhoven en heeft daarmee de laatste strohalm om nog enige druk op PSV uit te oefenen in de titelstrijd vergooid. Met nog tien wedstrijden en evenveel punten achterstand lijkt de weg voor de ploeg van Peter Bosz helemaal vrij. 

Kampioenschap uit zicht

In de NOS Voetbalpodcast wordt de wedstrijd besproken en de heren zijn het eens over het feit dat het amusementsgehalte zeer hoog was. "In één woord genoten", zo zegt Jan Roelfs. Arno Vermeulen gaat er van uit dat PSV inmiddels de champagne koud kan zetten voor het vieren van het kampioenschap. Jeroen Grueter zegt daar over: "Die conclusie hadden we al lang getrokken."

Ondanks de ongenaakbare status van PSV was Arno Vemeulen verbaasd over de eerste vijftien minuten van de tweede helft: "Die tweede helft kan Feyenoord gewoon drie goals maken na rust. Die kunnen gewoon uitlopen naar 1-4, bij PSV ging zo'n beetje alles mis." Jeroen Grueter zag het ook en schreef dat ook toe aan het spel van Feyenoord: "PSV was echt volkomen het spoor bijster die hapten naar adem. Alleen Walter Benitez niet, die hield ze echt op de been.

Reclame voor de Eredivisie

Jeroen Elshoff had genoten van de wedstrijd: "Het zijn de twee beste teams van de eredivisie en dan hoop je gewoon dat ze een keer tot zo'n wedstrijd komen en dat werd het ook. Ondanks dat het verschil tien punten is heeft Feyenoord ons ook dit soort wedstrijden gegeven, dit soort topwedstrijden. Dat is een reclame voor de eredivisie dit soort wedstrijden."

De heren vonden de interactie tussen Wieffer en De Jong genieten, de middenvelder gooide de spits van PSV omver en maakte wederom indruk in een grote wedstrijd van Feyenoord. "Wieffer die is deze competitie volkomen ontgroeid. Die gaat heel hard op weg naar de Europese top", zo stelt Grueter. Daar kan Vermeulen wel inkomen. De heren steggelen nog even over of de middenvelder nog een tussenstap moet maken, Elshoff denkt van wel maar Grueter denkt dat Wieffer direct de top kan bestormen. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten