Oud-Feyenoorders | Dramatisch weekend voor Kökçü en Aursnes

Oud-Feyenoorders | Dramatisch weekend voor Kökçü en Aursnes

Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. De Rotterdammers wisten zondag PSV geen pijn te doen, waar de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel eindigde. Feyenoord had de wedstrijd moeten winnen, wilde zij het de Eindhovenaren nog spannend maken in de titelrace. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders wel goede zaken konden doen op de ranglijst?


Engeland

Tyrell Malacia zag zondag zijn teamgenoten de uitwedstrijd met 3-1 verliezen van Manchester City. Malacia kampt al het gehele seizoen met een blessure en zat ook nu niet bij de wedstrijdselectie. Manchester United staat op plaats zes in de Premier League.


Luis Sinisterra en Marcos Senesi wonnen zondag de uitwedstrijd met 0-2 van Burnley. Senesi begon in de basis, maar moest na twaalf minuten het veld al geblesseerd verlaten. De Argentijn won in zijn korte speeltijd nog wel 70% van zijn duels en kreeg een 6.8 via Sofascore. Sinisterra bleef de gehele wedstrijd op de bank zitten. Bournemouth staat op plaats dertien in de Premier League.


Gustavo Hamer speelt vanavond om 21.00 uur de thuiswedstrijd tegen Arsenal. 


Portugal

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes verloren zondag de uitwedstrijd met maar liefst 5-0 van FC Porto. Kökçü begon in de basis en werd in de rust gewisseld. De Turks international haalde nog een passnauwkeurigheid van 33%, gaf één keypass en kreeg een 6.6 via Sofascore. Aursnes speelde 90 minuten en won daarin 35% van zijn duels. Verder haalde de Noor een passnauwkeurigheid van 80% en kreeg hij een 6.1 via Sofascore. Benfica staat met dit verlies op plaats twee in de Liga Portugal.


Schotland

Cyriel Dessers en Danilo verloren zaterdag de thuiswedstrijd met 1-2 van Motherwell. Dessers begon in de basis en speelde 77 minuten in totaal. De spits schoot vier keer richting doel en haalde een passnauwkeurigheid van 58%. Via Sofascore kreeg de Nigeriaanse spits een 6.9. Ondanks de verloren wedstrijd staat Rangers FC bovenaan de Scottish Premiership. 


Turkije

Sebastian Szymanski won zaterdag de uitwedstrijd met 0-2 van Hatayspor. Szymanski speelde 90 minuten en haalde een passnauwkeurigheid van 78%. Verder schoot de Pool zes keer richting doel en kreeg hij een 6.7 via Sofascore. Fenerbahçe staat op plaats twee in de Turkse Süper Lig, 

 

Lees meer over
Lees ook