Kranenburg: 'Hij heeft dat helemaal niet nodig'

11 reacties 11
Bron: Rijnmond.nl

Feyenoord speelde eerder op de dag een vermakelijke kraker in Eindhoven tegev PSV. De ploegen kwamen niet verder dan een gelijkspel (2-2), maar het niveau van de wedstrijd was tot het laatste minuut heel hoog, net als de amusementswaarde. Dat wordt ook bij Podcast Feyenoord van Rijnmond.nl erkend. 'Ik vond het echt een vermakelijke middag, met veel kansen', begint Van Eersel.

Er werd volgens Van Eersel veel strijd geleverd door beide ploegen, waarbij de gemoederen soms behoorlijk opliepen. Daarom zal volgens de analyst van RTV Rijnmond iedereen hetzelfde beeld hebben van deze wedstrijd, op Peter Bosz na. 'Dit is gewoon een houdinkje van Peter Bosz', geeft Van Eersel verder aan. 'Dit doet hij al jaren, hij doet alsof het een soort kunstvorm is, het voetbalspel. Hij heeft dan ook als enige geen leuke voetbalmiddag, want er was geen, wat hij dan vindt, goed voetbal', aldus licht geïrriteerde Van Eersel. Arne Slot, daarentegen, vond het een vermakelijke wedstrijd. 'En dat was het, dat vonden wij ook.'

Dennis Kranenburg mocht vandaag het verslag doen van deze wedstrijd, zat in het Phillips-stadion en geeft aan genoten te hebben van beide ploegen. 'PSV was zeker in de eerste helft echt goed en kreeg ook echt grote kansen', vertelt Kranenburg. Die verder aangeeft dat Feyenoord, ondanks dat PSV sterker was, als winnaar uit de eerste helft had kunnen komen als Santiago Giménez zijn één-op-één kans had weten te verzilveren aan het begin van de wedstrijd. Verder is Kranenburg kritisch op de spits van Feyenoord, die ondanks zijn doelpunt vandaag, weer een redelijk slechte wedstrijd speelde. 'Ik vond Giménez vandaag helemaal niet zo een lekkere beurt maken. Heel veel duels verloren, lag dan vaak op de grond, lag dan te zeuren over een gele kaart, dat ik dacht - hij heeft dat helemaal niet nodig', aldus Kranenburg.