Telegraaf: 'Blessure Stengs valt mee'

Telegraaf: 'Blessure Stengs valt mee'

26 reacties 26
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Marcel van der Kraan meldt in de De Telegraaf dat de blessure van Calvin Stengs mee lijkt te vallen. De aanvallende middenvelder moest tijdens de halve finale van de KNVB-beker, tegen FC Groningen, met een brancard van het veld gedragen worden.

Na een snoeiharde overtreding van Marvin Peersman kwam Stengs op de grond te liggen. Stengs kermde het uit van de pijn en er werd gevreesd voor het ergste. Ook trainer Arne Slot liet direct na de wedstrijden weten geschrokken te zijn. Gister tijdens de personferentie kon er nog weinig gezegd worden over de precieze schade.

Vandaag meldt De Telegraaf dat een onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat er geen ernstige schade aan de knie is. Het is nog onduidelijk wat er dan wel precies aan de hand is. Feyenoord zelf heeft nog geen officieel bericht naar buiten gebracht.

De 25-jarige Stengs is een belangrijke speler voor Feyenoord door zijn creativiteit en multi-inzetbaarheid. Stengs kreeg in de afgelopen wedstrijden al minder minuten om rekening te houden met zijn belasting. De blessure leek dan ook een flinke streep door de rekening te zijn van de aanvallende middenvelder, ook omdat hij na zijn vorige blessure lang nodig had om weer op niveau te komen.

Lees ook