Feyenoord troefde ook Ajax af voor Beelen

Feyenoord troefde ook Ajax af voor Beelen

17 reacties 17
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord lijkt met Thomas Beelen een groeibriljantje in huis te hebben. De centrale verdediger die vorig jaar zomer de overstap maakte van PEC Zwolle naar Feyenoord, stond zoals bekend ook in de belangstelling van PSV, maar ook Ajax wilde de mandekker dolgraag ophalen. 

In Voetbal International kijken ze met Alfred Schreuder terug op de aankoop van Kaplan. Die werd aangetrokken als potentieel eerste elftal speler, in het gesprek verklapt Schreuder ook dat ze Thomas Beelen, na een tip van broer Dick, graag naar Amsterdam hadden gehaald. "We wilden Kaplan halen voor de toekomst, net als Thomas Beelen. Die konden we in de winterstop overnemen van PEC Zwolle omdat de kans groot was dat Jurriën Timber weg zou gaan", aldus Schreuder.

Feyenoord ging uiteindelijk aan de haal met de mandekker, die inmiddels wel iedereen overtuigd heeft van zijn potentie. Ajax wilde hem heel graag, toch lukte het Feyenoord om hem aan te trekken. "We hebben gepusht voor Thomas, maar uiteindelijk is dat niet gelukt."

 

Lees ook