Oud-Feyenoorders | Kökçü en Dessers van groot belang

Oud-Feyenoorders | Kökçü en Dessers van groot belang

3 reacties 3
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord won zondag de uitwedstrijd met 0-2 van Almere City. De Rotterdammers leken het zwaar te hebben, na de slijtageslag in Rome, maar wisten toch de drie punten veilig te stellen. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders ook goede zaken konden doen?


Engeland 

Tyrell Malacia zag zaterdag zijn teamgenoten de thuiswedstrijd met 1-2 verliezen van Fulham FC. Malacia kampt al het hele seizoen met een knieblessure en zat ook deze wedstrijd niet bij de selectie. Manchester United staat op plaats zes in de Premier League. 


Luis Sinisterra en Marcos Senesi verloren zondag de thuiswedstrijd met 0-1 van Manchester City. Senesi begon in de basis en speelde 80 minuten. De Argentijn kreeg een gele kaart en won ongeveer 40% van zijn persoonlijke duels. Verder haalde de verdediger een passnauwkeurigheid van 72% en kreeg hij een 6.8 via Sofascore. Sinisterra speelde nog tien minuten, maar wist daarin helaas niet het verschil meer te maken. De Colombiaan haalde nog een passnauwkeurigheid van 50% en kreeg een 6.6 via Sofascore. Bournemouth staat op plaats veertien in de Premier League.


Gustavo Hamer verloor zondag de uitwedstrijd met 1-0 van Wolverhampton Wanderers. Hamer speelde 90 minuten en schoot daarin één keer richting doel. Verder haalde de middenvelder een passnauwkeurigheid van 72% en gaf hij twee keypasses. Via Sofascore kreeg Hamer een 6.6. voor zijn prestaties. Sheffield United staat nog steeds als laatste op de ranglijst in de Premier League. 


Portugal

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes wonnen zondag de thuiswedstrijd met 4-0 van Portimonense. Kökçü speelde 90 minuten en gaf daarin twee assists. Verder haalde de Turks international een passnauwkeurigheid van 93% en gaf hij vijf keypasses. Daarnaast schoot de Oud-Feyenoorder vijf keer richting doel en kreeg hij een 9.7 via Sofascore. Aursnes speelde ook 90 minuten en verloor daarin zijn enige twee duels. Verder haalde de Noor een passnauwkeurigheid van 96% en schoot hij één keer richting doel. Via Sofascore kreeg hij een 7.4. Benfica staat op de eerste plaats in de Liga Portugal. 


Schotland

Cyriel Dessers en Danilo wonnen zaterdag de thuiswedstrijd met 5-0 van Hearts. Dessers speelde 79 minuten en wist daarin twee keer te scoren. Verder haalde de spits een passnauwkeurigheid van 100% en schoot hij vier keer richting doel. Via Sofascore kreeg de Nigeriaan een 8.1. Danilo kampt nog steeds met een blessure en zat dus niet bij de wedstrijdselectie. Rangers staat met deze overwinning op de eerste plaats in de Scottish Premiership. 


Turkije

Sebastian Szymanski won zaterdag de thuiswedstrijd met 2-1 van Kasımpaşa. Szymanski begon als wissel en speelde in totaal 30 minuten. De Pool haalde nog een passnauwkeurigheid van 56% en schoot twee keer richting doel. Via Sofascore kreeg de middenvelder een 6.7. Fenerbahçe staat op de eerste plaats in de Turkse Süper Lig. De nummer twee Galatasaray speelt om 18.00 uur de thuiswedstrijd tegen Antalyaspor.

 

Lees meer over
Lees ook