Wieffer: 'Eigenlijk gaat het alleen maar puur om de winst'

Wieffer: 'Eigenlijk gaat het alleen maar puur om de winst'

4 reacties 4
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord wist zondagmiddag te winnen van Almere City FC. Invaller Yankuba Minteh was belangrijk voor de Rotterdammers en zorgde voor beide doelpunten.

Na afloop reageerde Mats Wieffer op de wedstrijd. De middenvelder leek er doorheen te zitten maar maakte toch de negentig minuten vol. 'Het kwam voornamelijk omdat ik die klap op mijn heup kreeg, daar had ik wel veel last van', aldus Wieffer tegen ESPN. 'Dit is wel een van de grootste klote wedstrijden die je kunt spelen. Eigenlijk gaat het alleen maar puur om de winst. Het was ook niet goed. Ik vind wel dat wij moeten verbeteren, ondanks dat het moeilijk was op dit veld. Afgelopen wedstrijden is het vaak wel te mager, ook in de score. Vandaag zat er ook niet meer in. Uiteindelijk hebben we gewonnen. Daar gaat het om.' Wieffer roemt het centrale duo Dávid Hancko en Thomas Beelen, die bijna niets weg gaven.

Feyenoord leek in de eerste helft door een doelpunt van Lutsharel Geertruida op voorsprong te komen, maar na ingrijpen van de VAR werd het doelpunt afgekeurd vanwege buitenspel. 'Ik vind eigenlijk wel dat hij telt. Hij probeert die bal aan te nemen. Ik vind persoonlijk dat hij telt. Hij zei ook dat hij het een moeilijke beslissing vond.'

Lees meer over
Lees ook