Wellenreuther: 'Wij hadden kansen en zij ook'

4 reacties 4
Bron: Feyenoord.nl

Timon Wellenreuther stond donderdagavond in De Kuip onder de lat bij Feyenoord tegen AS Roma. De doelman was belangrijk met een paar goede reddingen. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

Wellenreuther blikte na de wedstrijd terug op het duel. '1-1 was een terechte uitslag', aldus Wellenreuther tegen Feyenoord Media waarvan het item is geplaatst op Feyenoord ONE. 'Wij hadden kansen en zij ook. We wilden de wedstrijd graag winnen maar we zitten nog steeds in de wedstrijd voor volgende week', doelt de doelman op de return in Rome. 'We zullen zien wat er dan gaat gebeuren.'

Feyenoord kwam in de eerste helft op voorsprong. 'We speelden goed. In het begin was het wel lastig', doelt Wellenreuther op het eerste deel van de wedstrijd. 'Het doelpunt was te makkelijk', aldus de doelman doelend op het doelpunt van Romelu Lukaku. 'De voorzet werd te makkelijk gegeven. We hebben er alles aan gedaan, maar soms ben je wat ongelukkig.'

Aan het einde van de tweede helft zocht Feyenoord naar de 2-1. 'We gaven alles. We speelden met veel risico. We hebben geprobeerd de 2-1 te maken.' Zondag staat de wedstrijd tegen RKC Waalwijk alweer op het programma. 'Voor ons zijn alle wedstrijden hetzelfde. We moeten elke wedstrijd drie punten pakken. De tweede plek in de Eredivisie is ook belangrijk. We gaan voor de drie punten.'