'Uiteindelijk moet hij ooit naar De Kuip gaan'

'Uiteindelijk moet hij ooit naar De Kuip gaan'

31 reacties 31
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Robert Eenhoorn vertrekt aan het eind van het seizoen bij AZ. De geboren Rotterdammer werd al vele malen aan Feyenoord gelinkt, maar lijkt door de aanwezigheid van Dennis te Kloese momenteel niet in aanmerking te komen voor de plek als algemeen directeur in De Kuip.

Bij ESPN Voetbalpraat denken ze daar ook zo over. Arno Vermeulen vindt het vertrek van Eenhoorn verrassend, maar denkt niet dat hij snel naar de Kuip komt. "Hij past nu niet in de organisatie", aldus Vermeulen die wel denkt dat Eenhoorn er ooit uitkomt. "Uiteindelijk moet hij ooit naar De Kuip gaan."

Ook Feyenoord-watcher van Voetbal International Martijn Krabbendam denkt niet dat er nu plek is voor Eenhoorn. Vermeulen vraagt het hardop, want als Eenhoorn komt zou Te Kloese een stap terug moeten doen, zou Te Kloese daarvoor open staan? "Ik denk niet dat hij daar voor open staat", zegt Krabbendam. 

Te Kloese vertrekt volgens Krabbendam wel weer een keer naar Mexico. "Ik kan me voorstellen dat wanneer je familie daar vandaan komt, je ziet in Nederland om zes uur de gordijnen dicht getrokken worden dat je wel een keer weer terug wil. Maar hij is nog niet klaar bij Feyenoord. Er is nog een hoop werk te doen." Dat hij misschien richting het WK in Mexico weer vertrekt is een gedachte van Krabbendam. Zou Eenhoorn passen bij Feyenoord. "Hij zat er als kind op de tribune. Heeft eerder al met de Vrienden van Feyenoord gesproken. Het staat in de sterren geschreven, zeggen ze dan toch. Het is een echte een Feyenoord jongen, dus ik denk dat het er wel een keer van komt." 

Lees ook