'We zijn niet zwakker geworden of iets dergelijks'

'We zijn niet zwakker geworden of iets dergelijks'

14 reacties 14
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft met het aantrekken van Thomas Beelen een centrale verdediger gevonden die langzaam in de voetsporen van Gernot Trauner kan treden. De afgelopen zomer van PEC Zwolle overgekomen verdediger begint steeds meer op de deur te kloppen en zijn kompaan in de verdediging Dávid Hancko is tevreden als ze samenspelen. 

Beelen is niet alleen gegroeid in voetbal, maar ook in fysiek opzicht. Hancko speelde veel wedstrijden met Trauner, maar speelt inmiddels graag samen met Beelen. "Met Trauner speelde ik vijftig wedstrijden, dat is anders natuurlijk. Maar met Beelen klikt het ook. We zijn niet zwakker geworden of iets dergelijks", aldus Hancko in gesprek met het Algemeen Dagblad

Dat is een groot compliment voor de speler die volgens Arne Slot pas anderhalf jaar profvoetballer is en donderdag voor zijn grootste wedstrijd in zijn jonge topsportcarrière staat. Slot is er van overtuigd dat Beelen goed genoeg is voor de wedstrijd tegen AS Roma. "Natuurlijk is hij een optie voor de wedstrijd tegen AS Roma. Want hij doet het prima en is zeker niet angstig om in de Kuip te spelen."

Lees ook