'Uiteindelijk zie ik hem nog wel ergens in Engeland of Italië komen'

'Uiteindelijk zie ik hem nog wel ergens in Engeland of Italië komen'

22 reacties 22
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Justin Bijlow raakte vorige week in het duel met AZ opnieuw geblesseerd. Voor de doelman van Feyenoord is dat een harde klap wegens zijn al rijke blessureverleden. Bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN wordt de keeper besproken.

Henk Timmer denkt dat het plafond van Bijlow niet bij Feyenoord ligt, ondanks zijn blessures. 'Ik vind hem de beste keeper van Nederland', zegt Timmer. 'Ik heb nog steeds heel veel vertrouwen in hem. Tuurlijk zijn die blessures een ding, maar hij heeft ook een aantal blessures gehad waar hij helemaal niks aan kan doen.' De oud keeper ziet dat Bijlow vooral pech heeft.

Daarnaast voorspelt de oud Feyenoorder dat Bijlow nog wel een mooie stap gaat maken in de toekomst. 'Uiteindelijk zie ik hem nog wel ergens in Engeland of Italië komen', zegt de zaakwaarnemer. Ook vindt Timmer dat hij 'gewoon' bij het Nederlands elftal hoort te zitten. De oud keeper geeft aan dat hij in ieder geval meegenomen moet worden door Koeman. 'Ik snap ook niet dat mensen teleurgesteld in hem waren', voegt Hans Kraay jr. toe. 'Die jongen kan er helemaal niets aan doen.'

Lees ook