Trauner reageert op Instagram op blessure

Trauner reageert op Instagram op blessure

13 reacties 13
Bron: Instagram
Foto: Pro Shots

Gernot Trauner liep afgelopen woensdag in de bekerwedstrijd tegen AZ een hamstringblessure op. De verdediger moest al in de eerste helft geblesseerd het veld verlaten.

Op Instagram heeft Trauner nu gereageerd op zijn blessure. De verdediger bevestigt de hamstringblessure. 'Ik zal daarom de komende wedstrijden van de zijkant moeten bekijken', zegt Trauner op Instagram. 'Dat betekent dat ik in deze belangrijke fase van het seizoen een aantal belangrijke wedstrijden zal missen, maar ik zal proberen om het team te steunen waar ik kan.'

Trauner geeft aan dat hij hard zal werken om te revalideren, zodat hij snel weer voor Feyenoord kan spelen. 'Bedankt voor al jullie geweldige wensen in deze persoonlijk moeilijke tijden.'

Afgelopen woensdag in de wedstrijd tegen AZ was Thomas Beelen zijn vervanger. Het is de vraag of Arne Slot ook de komende wedstrijden zal kiezen voor de jonge verdediger.

Druk programma

Feyenoord speelt komende zondag de competitiewedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Volgende week donderdag staat de thuiswedstrijd tegen AS Roma op het programma. Volgende week zondag speelt het thuis tegen RKC Waalwijk, om op donderdag 22 februari de return in Rome te spelen tegen AS Roma.

Lees ook
Lees meer over
Lees ook