Slot: 'Omdat ik vind dat hij dat prima in kan vullen'

Slot: 'Omdat ik vind dat hij dat prima in kan vullen'

19 reacties 19
Bron: ESPN
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord speelt vanavond in de TOTO KNVB Beker de wedstrijd tegen AZ. Het is de tweede wedstrijd binnen een week dat de twee ploegen tegen elkaar spelen. Afgelopen zondag waren de Rotterdammers met 0-1 te sterk in Alkmaar.

Feyenoord speelde vorige week niet goed en trainer Arne Slot weet dat het beter moet. 'Ik hoop heel veel beter voetballen', zegt Slot tegen ESPN. 'Dat ten eerste. Daarnaast hoop ik dat we wel weer zo goed verdedigen want in topwedstrijden is het heel belangrijk om de nul te houden.' Slot hoopt ook dat zijn team beter is aan de bal dan afgelopen zondag in Alkmaar.

Bart Nieuwkoop begint vanavond in de basis. Hij begint als rechtsbuiten. Slot legt de keuze voor hem uit. 'Omdat ik vind dat hij dat prima in kan vullen. Ik maak mijn keuzes van wat ik op wedstrijden zie, in invalbeurten zie en op het trainingsveld zien. Uiteraard missen wij Alireza Jahanbakhsh nog en is er een rechtsbuiten in de vorm van Javairo Dilrosun weg gegaan. Dan blijven er een x aantal over. Dan vinden wij, dan vind ik, dat wij met deze twee, Bart en Igor, op dit moment voor deze wedstrijd de beste keuze maken.'

Lees meer over
Lees ook