Wieffer: 'Uiteindelijk denk ik dat we als team heel goed gevochten hebben'

4 reacties 4
Bron: ESPN

Mats Wieffer was zondagmiddag belangrijk voor Feyenoord in de wedstrijd tegen AZ. De middenvelder scoorde al vroeg in de eerste helft de 0-1, wat uiteindelijk ook het winnende doelpunt bleek te zijn.

Na afloop van de wedstrijd analyseerde de middenvelder de wedstrijd. 'Het was vandaag niet heel goed nee', zegt Wieffer in gesprek met ESPN. 'Uiteindelijk denk ik dat we als team heel goed gevochten hebben. We hebben ook vaak dat we goed spelen en niet winnen, nu is het andersom. Ik heb liever dit ja. Ik denk dat zij goed druk zetten. Daar hadden we een beetje moeite mee.'

Wieffer scoorde nadat Quinten Timber een vrije trap op de paal schoot. 'We hebben hier wel even op getraind. Dat hij er dan ook zo ingaat. Daar zijn we wel blij mee ja. Hij valt precies voor mijn voeten. Het was ook lekker snel. Dat voetbalt wat fijner ja.'

Feyenoord zag in de eerste helft doelman Justin Bijlow geblesseerd uitvallen. 'Hij heeft iets met zijn kuit. Ik hoop dat het mee valt. Het zag er niet heel goed uit als ik hem net zo zag. Ik hoop dat het meevalt voor hem en ook voor ons als team.'