'Het is geen geheim dat Feyenoord een alternatief kon bieden'

'Het is geen geheim dat Feyenoord een alternatief kon bieden'

3 reacties 3
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Couhaib Driouech zag donderdag op deadline day een transfer naar Feyenoord of PSV in het water vallen. Zowel de Rotterdammers als de Eindhovenaren hadden de aanvaller van Excelsior graag willen vastleggen in de winterse transferperiode. Uiteindelijk gebeurde dat niet.

Volgens Martijn Krabbendam van Voetbal International trok Feyenoord de stekker uit de onderhandelingen omdat Excelsior Leo Sauer langer dan een half jaar wilde huren, zo liet hij weten tijdens de Transfer Deadline Show van Voetbal International die werd uitgezonden op de YouTube pagina van Voetbal International.

Lang leek het er op dat Driouech de overstap zou maken naar PSV, maar ook die deal ging niet door. Excelsior kon geen vervanger vinden voor de aanvaller, waardoor de deal niet door ging. Zaakwaarnemer Annas El Ghouche van Driouech gaf bij de Transfer Deadline Show van ESPN na het afketsen van de transfer uitleg over de situatie. Het probleem was inderdaad dat Excelsior geen vervanger kon vinden. 'Het is geen geheim dat Feyenoord een alternatief kon bieden', aldus El Ghouche bij de Transfer Deadline Show. 'Uiteindelijk is dat wel iets wat gespeeld heeft. PSV had dat alternatief niet.'

Lees ook
Lees ook