'Feyenoord heeft een goed team, maar speelt toch wel wat minder dan vorig seizoen en een voorsprong van twaalf punten is erg veel'

'Feyenoord heeft een goed team, maar speelt toch wel wat minder dan vorig seizoen en een voorsprong van twaalf punten is erg veel'

18 reacties 18
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord kijkt in de competitie tegen een achterstand van 12 punten aan op PSV. De Rotterdammers verzuimden afgelopen weekend te winnen en met een overwinning van de Eindhovenaren liep het gat dat een week ervoor verkleind was weer op. Ruud Krol laat in De Telegraaf weten dat ondanks dat PSV iets moeizamer wint hij geen partij meer verwacht van Feyenoord. 

Feyenoord leek lang de enige club die PSV van de titel af zou kunnen houden, maar Krol denk niet dat Feyenoord dat gaat lukken. "Ik zie eigenlijk geen team dat PSV dit seizoen nog van de titel af kan houden. Feyenoord heeft een goed team, maar speelt toch wel wat minder dan vorig seizoen en een voorsprong van twaalf punten is erg veel", aldus Krol.

PSV neemt het dit weekend op tegen Ajax, terwijl Feyenoord tegen AZ speelt. PSV zag ook een van de grote aankopen langere tijd geblesseerd afhaken, alles bij elkaar denkt Krol nog niet dat PSV de voorsprong uit handen gaat geven. De kwaliteit is volgens de voormalig international meer dan genoeg aanwezig. "Al weet je het nooit helemaal zeker in het voetbal”

Lees ook