Van den Belt: 'Daarin kunnen we eigenlijk alleen onszelf dat kwalijk nemen'

18 reacties 18

Feyenoord wist zondagmiddag niet van FC Twente te winnen. Middenvelder Thomas van den Belt reageerde op Feyenoord One op het gelijke spel.

De nummer zestien van Feyenoord wist zondag met zijn ploeg de nul te houden tegen FC Twente, wat voor de Rotterdammers de zesde keer was dit seizoen dat zij het doel schoon wisten te houden.

Uiteraard voeren de 0-0 eindstand en de twee verloren punten de boventoon in Rotterdam, zo ook bij Thomas van den Belt, die zijn eerste basisplaats van het seizoen kreeg: 'Vorig jaar won Feyenoord deze wedstrijden vaak en dit jaar valt 'ie net niet. En ook met de penalty kort na rust, het is zonde dat je die kans niet maakt en daarin kunnen we eigenlijk alleen onszelf dat kwalijk nemen.'

De middenvelder neemt een les mee na de wedstrijd tegen Twente: 'Ik denk dat we in thuiswedstrijden vanaf minuut eigenlijk er moeten zijn en klaar moeten zijn om de duels te spelen en als we dat doen dan denk ik dat we iedereen in De Kuip kunnen verslaan.'