'Feyenoord dichtbij aantrekken Rodriguez'

'Feyenoord dichtbij aantrekken Rodriguez'

24 reacties 24
Bron: X
Foto: Pro Shots

Feyenoord zou dichtbij het aantrekken van Luciano Rodríguez zijn, zo meldt journalist Nahuel Ferreira op X. Liverpool Montevideo FC zou een aanbieding van River Plate hebben afgeslagen. De weg ligt open voor een transfer naar Feyenoord.

Vanmorgen meldde 1908.nl dat Feyenoord een formele aanbieding had ingediend voor de Uruguayaanse aanvaller. Hulp van buitenaf zouden dit aanbod mede mogelijk hebben gemaakt. 

Copa Libertadores

Volgens diezelfde journalist zou de Uruguayaanse club nog wel willen proberen om de aanvaller nog een half jaar te huren van Feyenoord. Ze hopen de aanvaller beschikbaar te hebben bij de start van de Copa Libertadores. Het is niet bekend of Feyenoord hiervoor open staat.

SL Benfica en River Plate

Ferreira meldt op zijn account dat een bod van River Plate afgeslagen zou zijn. Volgens La Pagina Millionara zou dat om een bedrag van acht miljoen euro gaan met 60% van de transferrechten. Het aanbod van Feyenoord, wat niet exact bekend is, zou de Uruguayanen meer hebben overtuigd. Vanavond kwam ook het nieuws van Record dat SL Benfica de Uruguayaans jeugdinternational op het lijstje heeft staan.

 

Lees ook