Oud-Feyenoorder Bruins heeft nieuwe club waar hij hoofdtrainer wordt

Oud-Feyenoorder Bruins heeft nieuwe club waar hij hoofdtrainer wordt

6 reacties 6
Foto: Pro Shots

Oud-Feyenoorder Luigi Bruins is de nieuwe hoofdtrainer van V.V. Zwaluwen Vlaardingen, zo meldt de club op de website. Hij zal vanaf het seizoen 2024-2025 als hoofdtrainer aan de slag gaan bij de club.

Zwaluwen Vlaardingen is blij met de komst van Bruins, dat volgens de club een schat aan ervaring en passie voor het spel met zich mee brengt. 'Zijn indrukwekkende carrière als speler, gecombineerd met zijn kennis van het voetbal, en zijn ervaring als assistent trainer bij het Nederlands Elftal voor spelers onder 18, belooft een frisse en inspirerende impuls te geven aan v.v. Zwaluwen Vlaardingen', valt te lezen op de website van Zwaluwen Vlaardingen.

Bruins zelf is ook blij met zijn nieuwe functie. 'Na dit seizoen wil ik een volgende stap maken in mijn trainerscarrière en vanaf het allereerste gesprek met v.v. Zwaluwen kreeg ik een een goed gevoel.'

De inmiddels 36 jarige Bruins maakte in de zomer van 2007 de overstap van Excelsior naar Feyenoord.In 2011 maakte hij de overstap naar RB Salzburg om vervolgens in de winter van 2012 naar Excelsior te gaan. In de winter van 2013 maakte hij de overstap naar OGC Nice en vanaf september 2014 tot en met juli 2021 was hij weer speler van Excelsior.

Lees ook