Kasanwirjo: 'Dat zegt veel over wat voor een club Feyenoord is'

Kasanwirjo: 'Dat zegt veel over wat voor een club Feyenoord is'

14 reacties 14
Foto: Pro Shots

In de winter van 2023 nam Feyenoord Neraysho Kasanwirjo over van FC Groningen. De verdediger werd in de afgelopen zomerse transferperiode voor een jaar verhuurd aan het Oostenrijkse Rapid Wien. De Oostenrijkse club staat momenteel zesde in de competitie.

Kasanwirjo heeft het naar zijn zin in Oostenrijk. De verdediger woont in Wenen en heeft zich goed kunnen settelen waardoor hij zich volledig kan focussen op het voetbal. 'Tot nu toe speel ik alles, dat is ook waarvoor ik gekomen ben', zegt Kasanwirjo in een groot interview met Voetbalprimeur.nl. Hij speelde tot op heden elf wedstrijden in de Oostenrijkse Bundesliga.

Het voetbal in Oostenrijk is anders dan in Nederland aangezien er meer intensiteit van je wordt verwacht. 'Het is ook goed dat ik na dit seizoen een stukje meer intensiteit meeneem, terug naar Feyenoord', zegt de 21-jarige rechtsback. Kasanwirjo heeft veel contact met Feyenoord om te kijken of het goed gaat of juist niet. Daar is de verdediger blij mee. 'Dat zegt veel over wat voor een club Feyenoord is.'

Kasanwirjo is vastberaden om na dit seizoen, wanneer hij weer terugkeert bij Feyenoord, voor zijn kans te gaan in De Kuip. Hij volgt nog bijna alle wedstrijden van de Rotterdammers. Op de vraag of hij verwacht dat hij komende zomer weer voor zijn kans gaat bij Feyenoord in de voorbereiding is hij duidelijk. 'Zo sta ik er wel in.' Het contract van Kasanwirjo in De Kuip loopt tot medio 2027.

Lees ook
OFFICIEEL | Kasanwirjo naar Rapid Wien
Transfer

OFFICIEEL | Kasanwirjo naar Rapid Wien

Lees meer over
Lees ook