Timber: 'Heerlijk man'

Timber: 'Heerlijk man'

7 reacties 7
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord wist zich woensdagavond in een spannende wedstrijd in De Kuip te plaatsen voor de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. De Rotterdammers wisten met 1-0 te winnen van PSV waardoor het op 7 februari zal spelen tegen AZ.

Quinten Timber was de enige doelpuntenmaker van de wedstrijd. 'Het was zwaar', aldus Timber na afloop voor de camera van ESPN. 'Het was echt zwaar. Voor mijn gevoel duurde het 120 minuten. Ik denk dat we dit nodig hadden. Ik ben heel blij met de overwinning.' De middenvelder was vanavond weer belangrijk. 'Ik krijg ook wel wat ruimte', analyseert Timber zijn doelpunt. 'Heerlijk man. Lekker gevoel.'

Feyenoord begon wat moeizaam. 'In het begin ging het best wel lastig met het druk zetten. Daarna moesten we het even goed zetten. Ik denk op een gegeven moment zat er zoveel energie in, zag je PSV ook fouten maken in de opbouw, en dat was juist de bedoeling.' Timber geeft aan dat Feyenoord naar FC Utrecht hadden gekeken. Zij speelden afgelopen zondag gelijk tegen PSV en zagen FC Utrecht druk zetten, waardoor de beelden ook bekeken werden bij Feyenoord.

Lees meer over
Lees ook