Feyenoord wint van PSV en plaatst zich voor kwartfinale TOTO KNVB Beker

113 reacties 113

Feyenoord heeft woensdagavond in de TOTO KNVB Beker gewonnen van PSV. In De Kuip werd het 1-0 voor de Rotterdammers. Quinten Timber scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd.

Door de overwinning heeft Feyenoord zich geplaatst voor de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. AZ is daarin de tegenstander. Die wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 7 februari in De Kuip.

Santiago Gimenez was al snel gevaarlijk met een schot. Even later was het PSV die bijna op voorsprong kwam door een foutje van Justin Bijlow, die uiteindelijk herstelde. Quinten Timber zorgde in de 31e minuut voor de 1-0 door een goed afstandsschot.

In de tweede helft speelde Feyenoord met veel intensiteit. Uiteindelijk hielden de Rotterdammers stand wist het de 1-0 over de streep te trekken.