Hartman geblesseerd naar de kant in wedstrijd tegen Vitesse

Hartman geblesseerd naar de kant in wedstrijd tegen Vitesse

8 reacties 8
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Quilindschy Hartman is zondagmiddag geblesseerd geraakt in de wedstrijd tegen Vitesse. In de eerste helft raakte de verdediger van de Rotterdammers in botsing met Marco van Ginkel van Vitesse. Op dat moment stond Feyenoord met 0-1 voor door een doelpunt van afstand van Lutsharel Geertruida.

Hartman bleef direct op de grond liggen. Uiteindelijk ging hij naar de kant en kwam hij voor even terug in het veld, maar kon hij toch niet verder. Hij werd vervangen door Marcos Lopez.

Drukke week

Feyenoord speelt komende week twee wedstrijden. De Rotterdammers nemen het woensdag in De Kuip eerst op tegen PSV in de achtste finales van de TOTO KNVB Beker. Bij winst is AZ de volgende tegenstander. Volgende week zondag speelt Feyenoord de wedstrijd tegen FC Twente. Die wedstrijd is belangrijk in strijd om plek twee van de Eredivisie.

Hoe ernstig de blessure van Hartman is, is nog onbekend. Het is dus onduidelijk of de verdediger kan spelen in de belangrijke week voor de Rotterdammers. Mocht Hartman niet inzetbaar zijn, dan lijkt Lopez de logische vervanger voor de linksbackpositie.

Lees meer over
Lees ook