'Dan denk ik dat je gewoon een strik eromheen moet doen'

'Dan denk ik dat je gewoon een strik eromheen moet doen'

16 reacties 16
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Javairo Dilrosun wordt via 1908.nl in verband gebracht met een eventuele transfer naar het Italiaanse Hellas Verona. Bij Voetbalpraat van ESPN wordt gediscussieerd over de verstandigheid van de overstap.

In de afgelopen vijf wedstrijden wist Dilsorun elke keer minuten te maken en zelfs drie keer in de basis te starten van Feyenoord 1. Het grootste deel van dit seizoen spendeerde de aanvaller op de bank en een aantal keer was er zelfs geen plek voor hem bij de selectie. Tot voor kort dus, want met onder andere zijn doelpunt tegen N.E.C. heeft hij hoofdtrainer Arne Slot laten zien dat hij van toegevoegde waarde kan zijn. Toch ziet Teun de Boer niet heel veel perspectief bij Feyenoord voor Dilrosun. 'Als ik Feyenoord was, als ik Dilrosun was, zou ik zeggen ja', zegt De Boer over het vermeende aanbod van Hellas Verona. 

Anco Jansen ziet in dat Feyenoord een probleem heeft op de flanken. 'Het is een beetje lood om oud ijzer op die buitenkanten', zegt Jansen. Een vertrek van Dilrosun zou goed zijn voor Feyenoords portemonnee. 'Als het om meerdere miljoenen gaat, dan denk ik dat je gewoon een strik eromheen moet doen.' Dilrosun heeft in Rotterdam nog een contract tot medio 2026. In november 2018 debuteerde hij als twintigjarige in het Nederlands Elftal. Vier jaar later maakte hij de overstap van Hertha BSC naar Feyenoord. 

Lees ook