'Feyenoord slaat eerste voorstel van Hellas Verona voor Dilrosun af'

'Feyenoord slaat eerste voorstel van Hellas Verona voor Dilrosun af'

7 reacties 7
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord zou een eerste voorstel van Hellas Verona om Javairo Dilrosun over te nemen hebben afgeslagen, zo meldt 1908.nl vrijdagmiddag. De Italiaanse club zou interesse hebben om de aanvaller over te nemen van Feyenoord.

De Rotterdammers zouden alleen willen meewerken aan een vaste aanbieding dat miljoenen euro's zou. moeten zijn. De aanbieding die nu is gedaan zou als 'niet serieus genoeg' worden gezien waardoor Hellas Verona, mocht het Dilrosun inderdaad willen overnemen, een nieuw en verbeterd voorstel moeten gaan doen.

Vervanger van Ngonge

Hellas Verona zoekt een vervanger van oud-FC Groningen speler Cyriel Ngonge. De Italianen hebben door de transfer miljoenen ontvangen waardoor het geld heeft om een aanbieding te doen op Dilrosun, die volgens Transfermarkt een actuele marktwaarde heeft van vier miljoen euro.

Feyenoord nam in de zomer van 2022 Dilrosun over van het Duitse Hertha BSC. Vorig seizoen speelde de aanvaller 43 wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij zes keer wist te scoren en acht assists gaf. Dit seizoen speelde Dilrosun minder, al stond hij afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen NEC Nijmegen in de basis. Het contract van de 25-jarige aanvaller loopt nog tot medio 2026.

Lees ook
'Hellas Verona toont interesse in Dilrosun'
Transfer

'Hellas Verona toont interesse in Dilrosun'

Lees meer over
Lees ook