'Een keeper van mijn niveau moet die bal gewoon pakken'

41 reacties 41
Bron: ESPN

Reserve-aanvoerder Justin Bijlow verschijnt voor de camera van ESPN, na het 2-2 gelijkspel tegen NEC. Feyenoord was veel beter, echter zette NEC de beide kansen direct om in doelpunten. Feyenoord was minder effectief en zo bleef het bij een teleurstellende 2-2 in De Kuip.

‘Ik denk dat we de eerste helft goed spelen, hoge intensiteit’, begint Bijlow zijn analyse. Daarna werd het snel minder: ‘Ik denk dat we hen energie geven in de wedstrijd.’ Over zijn eigen rol bij de tweede goal, zegt de doelman: ‘In de tweede helft scoren zij 2-2, die moet ik gewoon pakken. Daar kunnen we lang en kort over praten, die moet ik gewoon hebben.’

‘Als we Ayase nog erbij hadden, was het makkelijker’, zegt Bijlow op de vraag of het slotoffensief niet te laat was. Bijlow baalt: ‘Het is een beetje het verhaal van dit seizoen; we spelen goed en komen vaak op voorsprong, maar breiden het niet uit.’ Bijlow eindigt het interview schuldbewust en komt nogmaals terug op de gelijkmaker: ‘Een keeper van mijn niveau moet die bal gewoon pakken.’