Trauner hoopt op doelpunt: 'Dat irriteert me wel een beetje'

Trauner hoopt op doelpunt: 'Dat irriteert me wel een beetje'

4 reacties 4
Bron: Nos.nl
Foto: Pro Shots

Gernot Trauner is bezig aan zijn derde seizoen bij Feyenoord, maar scoorde tot op heden nog niet één keer voor de Rotterdammers. De verdediger weet dat het het belangrijkste is om als team succesvol te zijn, maar hij wil zelf ook wel eens een doelpunt maken.

Dat Trauner nog niet heeft gescoord vindt de Oostenrijkse verdediger jammer. 'Dat irriteert me wel een beetje', zegt hij in gesprek met de NOS. Voor Feyenoord begint vandaag de tweede seizoenshelft en de verdediger hoopt dan ook dat hij dit seizoen minimaal nog één keer weet te scoren voor de Rotterdammers.

Achterin vormt Trauner een koppel van Dávid Hancko. De twee hebben een goede klik samen en ook een bepaalde chemie, waar doordeweeks veel aan wordt gewerkt. 'Door met elkaar te praten en de connectie te zoeken.' Op die manier kunnen ze aanvoelen wat ze gaan doen, omdat dat in een wedstrijd vaak niet lukt om te praten. Dat de twee in verhouding dicht bij elkaar hebben gewoond schept een band. Hancko woonde in Praag, wat niet ver van Oostenrijk vandaan is.

Feyenoord lijkt tot op heden genoegen te moeten nemen met een tweede plek, dat ook directe plaatsing voor de Champions League betekent. PSV wist zaterdag opnieuw te winnen, waardoor de Rotterdammers weten wat het vandaag moet doen. 'Als er toch een kans komt om dichter bij PSV te komen, willen we er staan als team. Maar we moeten de tweede plaats ook niet uit het oog verliezen.' Achter Feyenoord staan ook nog teams die strijden om plek twee.

Lees ook