'Hij kan ook heel goed dribbelen en een versnelling aan de bal laten zien'

'Hij kan ook heel goed dribbelen en een versnelling aan de bal laten zien'

2 reacties 2
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

De ontwikkeling van Mats Wieffer is inmiddels al een jaar lang onderwerp van menig gesprek. De controleur van Feyenoord zette grote stappen en wordt geregeld in verband gebracht met Europese topclubs. Bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN gaat het over de ontwikkeling van de middenvelder.

Aan Ralf Seuntjens wordt gevraagd waar hij bij Wieffer aan dacht in zijn tijd bij Excelsior in de Keuken Kampioen Divisie: 'Dat het een goede speler was', zegt Seuntjens. De spits geeft aan dat hij vindt dat Wieffer meer kwaliteiten heeft, dan alleen in de passing. 'Toen had hij al echt een goede versnelling aan de bal en ik denk dat hij dat bij Feyenoord nog wel meer kan laten zien. Dat hij spelers met de bal dribbelend voorbij loopt.' Seuntjens roemt vooral de dribbelkwaliteiten van de Feyenoorder. 'Hij kan ook heel goed dribbelen en een versnelling aan de bal laten zien', spreekt Seuntjens lovend over Wieffer.

De middenvelder van Feyenoord kwam het afgelopen half jaar niet alleen in het nieuws met zijn voetballende kwaliteiten. De controleur gaf aan het begin van het seizoen een zelfkritisch interview, waar hij hard was over zijn spel. Sjoerd Mossou vindt dat Wieffer doorsloeg in zijn kritiek. 'Soms overdrijft hij een beetje inderdaad', zegt Mossou. 'Voor hem werkt dat blijkbaar en daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om.'

Lees ook
'Atlético Madrid wil Wieffer snel binnenhalen'
Transfer

'Atlético Madrid wil Wieffer snel binnenhalen'

Lees ook