Metgod ziet terugval: 'Of dat dan te maken heeft met zijn blessure, weet ik niet'

Metgod ziet terugval: 'Of dat dan te maken heeft met zijn blessure, weet ik niet'

3 reacties 3
Foto: Pro Shots

Feyenoord hervat komende zondag de Eredivisie. het is voor de Rotterdammers de eerste officiële wedstrijd na de winterstop. Momenteel is ook de winterse transferperiode in volle gang. Het is afwachten of de Rotterdammers zich nog zullen gaan versterken, en of er spelers weg gaan.

Oud-Feyenoorder John Metgod hoopt dat zijn oude club zich nog in aanvallend opzicht zal gaan versterken. De Rotterdammers missen nu Yankuba Minteh, Alireza Jahanbakhsh, Ayase Ueda en Ramiz Zerrouki vanwege interlandverplichtingen. Door de afwezigheid van de spelers kan het zo maar zijn dat Feyenoord zich toch nog gaat roeren op de transfermarkt.

Metgod ziet nog geen vastigheid bij Feyenoord als het gaat om de vleugels. Er wordt veel gewisseld. 'Dat is natuurlijk geen goed teken en geeft vaak aan dat je nog zoekt naar de juiste invulling van de poppetjes', zegt Metgod in een interview met Voetbalnieuws.nl.

Luka Ivanušec werd afgelopen zomer gehaald, maar tot op heden heeft de buitenspeler, die ook een periode kampte met blessures, nog geen vaste basisplaats weten te veroveren. Metgod ziet dat de Kroaat voor zijn blessure beter speelde dan daarna. 'Of dat dan te maken heeft met zijn blessure, weet ik niet.' Ivanušec kwam afgelopen zomer over van GNK Dinamo Zagreb. Tot op heden speelde hij negen wedstrijden in de Eredivisie, vijf in de Champions League en één in de TOTO KNVB Beker.

Lees ook