'Pascal Bosschaart hoopt op Feyenoord'

Als assistent-trainer van FC Dordrecht presteert Pascal Bosschaart goed, maar de oud-speler van Feyenoord heeft als doel om uiteindelijk in De Kuip langs de lijn te staan, zo schrijft Wesley van Oevelen van het Algemeen Dagblad op AD.nl.

Bosschaart vierde als assistent-trainer van Henk de Jong bij Cambuur Leeuwarden tussen 2019 en 2022 successen met kampioenschappen in de eerste divisie en goede prestaties in de Eredivisie maar is toch met een rotgevoel weggegaan bij de club na een minder succesvol jaar onder Sjors Ultee.

Gelukkig voor Bosschaart informeerde Feyenoord afgelopen zomer naar zijn diensten, de club waarvoor hij 53 wedstrijden (0 goals) speelde tussen 2004 en 2006. Feyenoord ging opnieuw samenwerken met FC Dordrecht en zag in Bosschaart de juiste persoon om FC Dordrecht verder te helpen.

Bosschaart lijkt goed op zijn plek te zijn en de samenwerking met trainer Michele Santoni verloopt goed. De eerste seizoenshelft was dan ook succesvol en heeft geleid tot een knappe vijfde plaats voor FC Dordrecht op de ranglijst op dit moment. Het doel voor FC Dordrecht in de tweede seizoenshelft zijn de play-offs.

Het doel van Bosschaart is De Kuip: 'Uiteindelijk is het mijn doel om die stap naar Feyenoord te zetten. Of het realistisch is, weet ik niet. Toen Marino Pusic weg ging, hoopte ik stiekem al dat Arne Slot zou aankloppen, maar misschien was dat nog te vroeg.' Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten