'Feyenoord heeft geïnformeerd naar Colombiaans talent'

'Feyenoord heeft geïnformeerd naar Colombiaans talent'

15 reacties 15
Bron: Twitter.com
Foto: Pro Shots

Op zoek naar versterkingen voor Feyenoord is de naam Oscar Perea voorbij gekomen. De Rotterdammers zouden geïnformeerd hebben naar zijn diensten, meldt journalist Guillermo Arango van RCN Radio op X. Perea speelt momenteel voor Atlético Nacional in Colombia.

De Colombiaan is achttien jaar en wordt in zijn thuisland gezien als een groot talent. Hij is een linksbuiten die ook aan de bak kan op de rechtsbuitenpositie. Ondanks zijn leeftijd wist Perea al 45 wedstrijden in actie te komen voor zijn club. Ook in de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse versie van de UEFA Champions League, kwam hij al driemaal in actie. Daarin gaf hij twee assists.

Het is geen geheim dat Feyenoord op zoek is naar versterkingen voorin. Ayase Ueda, Alireza Jahanbakhsh en Yankuba Minteh zullen in januari en mogelijk een deel van februari niet in actie komen voor de ploeg van Arne Slot in verband met interlandverplichtingen. Ook zonder hun afwezigheid is er al kritiek op de kwaliteiten van Feyenoord voorin en met name op de flanken.

Perea kan Luis Sinisterra opvolgen als Colombiaan in dienst van Feyenoord. Na een moeilijk eerste jaar wist hij in Rotterdam furore te maken en werd hij zelfs de recordverkoop na een transfer van zo'n 25 miljoen euro naar Leeds United. Inmiddels staat dat record op naam van Orkun Kökçü.

Lees ook