'Paris Saint-Germain benaderde Hancko'

'Paris Saint-Germain benaderde Hancko'

35 reacties 35
Bron: FootMercato
Foto: VK Sportphoto

Volgens Footmercato.net zou Paris Saint-Germain interesse hebben in Dávid Hancko. De verdediger zou zelfs al benaderd zijn door de Franse topclub, maar Feyenoord wil de verdediger niet laten gaan en Paris Saint-Germain vindt hem te duur, schrijft Santi Aouna op X.

Milan Škriniar, net als Hancko uitkomend voor het Slowaakse nationale voetbalelftal, is momenteel geblesseerd en kan dus niet spelen bij de Franse topclub. Ook het mogelijke vertrek van Nordi Mukiele is een reden voor Paris Saint-Germain om te kijken naar versterkingen in de achterhoede, schrijft Footmercato.net.

Hancko is bezig aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord en maakt wekelijks een sterke indruk. De verdediger heeft in Rotterdam nog een contract tot medio 2028, waardoor clubs die de Slowaaks international willen overnemen diep in de buidel moeten tasten. Transfermarkt.nl schat de actuele marktwaarde van Hancko op 35 miljoen euro.

Dit seizoen speelde Hancko al 24 wedstrijden in het eerste van Feyenoord, waarin hij één keer wist te scoren en twee assists gaf. Afgelopen seizoen werd hij kampioen van Nederland met de Rotterdammers.

Lees ook