Slot: 'Dat aanlopen gaat heel veel aandacht krijgen'

Slot: 'Dat aanlopen gaat heel veel aandacht krijgen'

8 reacties 8
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Deze week is Feyenoord bezig aan een trainingskamp in Marbella. De Rotterdammers bereiden zich daar voor op de tweede seizoenshelft, waarin Feyenoord naast de Eredivisie ook nog actief is in de Europa League en TOTO KNVB Beker.

Trainer Arne Slot hoopt dat hij zijn team qua opjagen van de tegenstander weer zover krijgt als in zijn eerste seizoen bij Feyenoord. De Rotterdammers doen het niet slecht dit seizoen, maar Slot vindt dat er dingen ontbreken. 'Wij willen fysiek graag onze tegenstander domineren', aldus Slot in gesprek met het Algemeen Dagblad. 'Dan moeten we dus zorgen dat we op dat vlak substantieel meer leveren dan andere clubs.' De trainer van Feyenoord zag dat dat in sommige wedstrijden wel lukte, maar in sommige wedstrijden weer niet.

Slot vindt dat de spelers voorin met veel meer tempo en energie moeten gaan lopen. 'Dat aanlopen gaat heel veel aandacht krijgen', aldus de trainer van Feyenoord. Hij doelt daarmee op de manier van druk zetten, wat in een hoger tempo moet. Ook de standaardsituaties krijgen aandacht op het trainingskamp in Marbella.

Zaterdag wordt er nog een oefenwedstrijd gespeeld. Dan is het Duitse FSV Mainz 05 de tegenstander. Volgende week zondag start Feyenoord weer de competitie. In De Kuip is dan NEC Nijmegen de tegenstander.

Lees ook