Lovende woorden voor Feyenoorder: 'Die jongen heeft heel veel'

Lovende woorden voor Feyenoorder: 'Die jongen heeft heel veel'

4 reacties 4
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord won woensdagavond met 2-1 van FC Utrecht in de KNVB Beker. De Rotterdammers gaan daardoor verder in het bekertoernooi, waar ze PSV of FC Twente treffen. Calvin Stengs was de grote uitblinker bij de Rotterdammers met een goal en een assist. In de Kick-off-podcast van de Telegraaf komt Stengs aan bod.

'Het leek vrij snel helemaal beslist, het werd toch nog spannend door de aansluitingstreffer', leidt presentator Pim Sedee het onderwerp Feyenoord - FC Utrecht in.

'Stengs was in ieder geval erg beslissend met een goal en een prachtige assist', zegt Pim Sedee. Daarna haalt Kapteijns de kritiek van Kenneth Perez op Stengs aan. De Deense analist zei na het duel met FC Utrecht dat de creatieveling van Feyenoord nog te weinig laat zien in grote duels. Mike Verweij geeft aan dat hij moest lachen om de kritiek van Perez. 'Die jongen heeft heel veel. Hij is gekomen na een periode Antwerp, waar hij dan best wel veel speelde. Maar daarvoor heeft hij niet heel veel gespeeld. Hij moet dus ook wel wat tijd krijgen', zegt de Ajax-watcher van de Telegraaf.

'Ik vind al dat hij best wel dwingend aanwezig is met goals en ik vind dat hij hele goede wedstrijden speelt. En dat dat misschien eerst tegen de mindere goden is en dat hij wat meer tijd nodig heeft om het in de grote wedstrijden te laten zien.'

 

Lees ook