'Ik zou het wel mooi vinden zo’n stuntje eigenlijk ja'

'Ik zou het wel mooi vinden zo’n stuntje eigenlijk ja'

16 reacties 16
Bron: fcutrecht.nl
Foto: Pro Shots

Met de aanstaande bekerwedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht op het programma, licht FC Utrecht's hoofdtrainer Ron Jans toe hoe zijn team zich voorbereidt op deze cruciale confrontatie. Met de uitdaging om in het stadion van Feyenoord, De Kuip, te spelen, benadrukt Jans het belang van een buitengewone prestatie voor het bereiken van bekersucces op de clubsite van FC Utrecht.

"Als je de beker wil winnen moet je ook wel eens voordat je in de finale staat iets speciaals doen. Als je in De Kuip komt dan is het altijd speciaal," onderstreept Jans, wijzend op de noodzaak van een uitzonderlijke inspanning tegen een sterk Feyenoord. Hij verwacht dat Feyenoord meteen druk zal uitoefenen en tactisch door de verdediging van Utrecht zal proberen te breken.

Een interessant element in de aanloop naar deze wedstrijd is de rol van Marouan Azarkan, die door Feyenoord aan FC Utrecht is verkocht. Ondanks zijn verbondenheid met Feyenoord, heeft Azarkan in zijn invalbeurten recent goede vorm getoond tot zijn ongelukkige hersenschudding van afgelopen zaterdag. Jans uit zijn hoop op een verrassing in Rotterdam met de woorden: "Ik zou het wel mooi vinden zo’n stuntje eigenlijk ja." 

Lees ook