'Heracles Almelo voert flink wat wijzingen door'

'Heracles Almelo voert flink wat wijzingen door'

1 reactie 1
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Hendrie Krüzen zal zondag de verantwoordelijk zijn voor het eerste team van Heracles Almelo. Na het ontslag van John Lammers neemt hij tijdelijk de honneurs waar en mocht dus ook de persconferentie. Sander Janssen van VI zag de persconferentie en tekende het op voor de website van VI.

Krüzen was duidelijk tijdens het persmoment en vertelt dat hij teleurgesteld is dat zijn collega en vriend Lammers ontslagen is. Het was een verrassing voor velen en zo ook voor Krüzen. Krüzen was zelfs degen die Lammers naar Almelo haalden en samen zorgden ze voor een promotie naar de eredivisie. En nu, ironisch genoeg, moet Krüzen het zondag alleen doen.

Dan gaat het gesprek richting de wedstrijd van zondag. Het vertrek van Lammer heeft indruk gemaakt,  toch is Krüzen duidelijk: ‘Maar als ze nu een tandje bijzetten, dan hebben ze John een beetje in de steek gelaten. Ze moeten áltijd een tandje bijzetten.’ De opstelling van Heracles gaat op een aantal plekken gewijzigd worden, dat is al duidelijk. Sem Scheperman zal op het middenveld spelen naast Brian de Keersmaecker. Mario Engels zal de spits zijn en de positie van aanvallende middenvelder zal worden ingevuld door Anas Ouahim. Kruzen vindt de balans van zijn elftal nog steeds niet goed, het blijft zoeken voor de interim-hoofdtrainer.

Krüzen gaat voor een goed resultaat en wil dat ook opdragen aan de vertrokken Lammers. Krüzen wil dat de spelers, volgende gedachte van Lammers, gas blijven geven en zichzelf blijven ontwikkelen. Krüzen prijst nogmaals zijn vriend Lammers in de manier waarop hij met het team en de club is omgegaan, ook na zijn ontslag. Krüzen gaat er vanuit dat hij gekend wordt in de zoektocht naar de opvolging, omdat hij als assistent met de nieuwe trainer moet gaan werken en graag dezelfde visie wil nastreven.

Zondag om 14.30 uur zal Heracles Almelo kunnen laten zien hoe zij de afgelopen week verwerkt hebben. Feyenoord is op jacht om het jaar in de eredivisie positief af te sluiten en hoopt na het weekend steviger op de tweede plek te staan.

Lees meer over
Lees ook