Arteta: 'Ik ken zijn broer een beetje en hij is een goede voetballer'

Arteta: 'Ik ken zijn broer een beetje en hij is een goede voetballer'

6 reacties 6
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Waar Jurriën Timber na een aantal goede jaren bij Ajax de transfer naar Arsenal wist te maken, is ook Quinten Timber zich razendsnel aan het ontwikkelen. Bij Feyenoord is Timber inmiddels een van de steunpilaren in het elftal van trainer Arne Slot.

Op de persconferentie van Arsenal in aanloop naar het duel in de Champions League tegen PSV kreeg trainer Mikel Arteta de vraag of hij wist dat ook Quinten Timber getalenteerd is.  'Ja, de ouders hebben goed werk geleverd', aldus Arteta tegen ESPN, waarvan het item is geplaatst op de X pagina van ESPN. 'Ik ken zijn broer een beetje en hij is een goede voetballer. Het zijn twee uitzonderlijke kinderen. Ik ken de rest van de familie niet, want de familie is groot, maar mijn felicitaties aan de ouders.'

Vervolgens krijgt Arteta de vraag of hij Quinten ooit heeft zien spelen. 'Ja zeker. Ik heb hem zien spelen om zeker te weten dat we niet de verkeerde Timber kochten.' Timber heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2026. Volgens Transfermarkt.nl is de marktwaarde momenteel zo'n twaalf miljoen euro.

Lees meer over
Lees ook