Perez: 'Qua resultaat vind ik het wel teleurstellend van Feyenoord'

Perez: 'Qua resultaat vind ik het wel teleurstellend van Feyenoord'

7 reacties 7
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Kenneth Perez vindt het teleurstellend dat Feyenoord is uitgeschakeld in de Champions League , zo zegt hij bij Voetbalpraat op ESPN. Samen met Wouter Bouwman, Freek Jansen en Leon ten Voorde bespreekt hij de afgelopen Champions League periode en de wedstrijd aankomende woensdag tegen Celtic.

De mannen bespreken de groepsfase waarin Feyenoord na vijf wedstrijden al weet dat het derde gaat eindigen. Feyenoord won de thuiswedstrijd van Celtic met 2-0 afgelopen september nadat Celtic door twee rode kaarten met negen man verder moest. Woensdagavond volgt dus de wedstrijd op Celtic Park, waar Celtic tegen Atlético overeind wist te blijven. 

Kenneth Perez vindt niet dat Feyenoord in deze poule uitgeschakeld had hoeven worden. 'Ik vind ook eigenlijk dat je in zo'n poule, behalve Atlético, heb je Europa League tegenstanders. Dan vind ik wel dat Feyenoord door moet gaan eigenlijk. Lazio was toch helemaal niet bijzonder? Celtic, helemaal niet bijzonder. Dan vind ik, qua resultaat vind ik het wel teleurstellend van Feyenoord dat ze niet door zijn gegaan in de Champions League.'

Hoewel deze laatste wedstrijd in de groepsfase voor Feyenoord en Celtic niets meer aan de stand zal veranderen, zien de mannen wel de relevantie van een overwinning. Als Bouwman vraagt of Feyenoord de wedstrijd serieus zal nemen roept Perez: '2,8 miljoen! Dat zou ik ook wel serieus nemen', voegt hij er lachend aan toe. Met dit bedrag zou Feyenoord dit seizoen zo'n 38 miljoen verdienen dit seizoen, wat voor de Rotterdammers een hoog bedrag is. 

Lees ook