Mossou: 'Nu heb je je echt wel laten zien'

Mossou: 'Nu heb je je echt wel laten zien'

3 reacties 3
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

In FC Rijnmond, te zien op het YouTube kanaal van Rijnmond, bespreekt Bart Nolles samen met Sjoerd Mossou, Dennis van Eersel en Harry van der Laan de wedstrijd die Feyenoord komende woensdagavond te wachten staat. Feyenoord zal moeten afreizen naar Glasgow om het op te nemen tegen Celtic.

Feyenoord wil, ondanks dat het al is uitgeschakeld, wel vol voor de winst tegen Celtic, denkt Dennis van Eersel. Een overwinning levert Feyenoord zo'n 2,8 miljoen euro op, daarnaast willen de Rotterdammers dit Champions League avontuur afronden met negen punten. Dat zou een stuk meer zijn dan de vorige keer dat Feyenoord deelnam aan het miljardenbal ziet ook AD verslaggever Sjoerd Mossou: 'Als je negen punten haalt, heb je het ook wezenlijk beter gedaan dan in 2017. Toen ging je er kansloos uit en pakte je aan het eind nog wat puntjes toen het al gespeeld was, nu heb je je echt wel laten zien.'

De mannen zien wel de kracht van Celtic, dat onderaan staat in de poule. Van der Laan denkt dat het een gelijkwaardige en pittige wedstrijd gaat worden en ook Van Eersel en Mossou zien het geen gemakkelijke opgave worden voor Feyenoord.

Woensdagavond om 21:00 wordt er op Celtic Park afgetrapt voor de laatste poulewedstrijd voor Feyenoord in dit Champions League seizoen.

Lees ook