Comeback en arbitrale bijval bezorgen Feyenoord Onder 21 een punt in Den Haag

32 reacties 32

Feyenoord Onder 21 wist vandaag ondanks een 3-0 achterstand een punt naar Rotterdam mee te nemen tegen ADO Den Haag Onder 21: 3-3. De ploeg van Melvin Boel zag na 78 minuten een 3-0 achterstand op het bord staan, maar wisten in een ongekende slotfase nog gelijk te spelen. Door goals van Nesto Groen en Délano van der Heijden vanaf elf meter, kwam Feyenoord O21 twee minuten voor tijd op 3-2. Hoewel de Hagenezen dachten de 4-2 wisten te scoren door hun doelman, bleek de goal afgekeurd te worden. Hierdoor profiteerde Jayden Candelaria door diep in blessuretijd de derde voor Feyenoord O21 te maken.

Ondanks de knappe comeback, moet de ploeg serieus vrezen voor degradatie uit de O21 Divisie 1 Voorjaar-competitie. Inmiddels is dit de vijfde wedstrijd op rij die Feyenoord Onder 21 niet wist te winnen.