‘In twee weken tijd is dat compleet omgedraaid’

‘In twee weken tijd is dat compleet omgedraaid’

30 reacties 30
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft een flinke deuk opgelopen in het zelfvertrouwen na de nederlagen tegen Atletico Madrid en PSV. In de AD voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad kijkt Keon ten Voorde met Etienne Verhoeff terug op de wedstrijd tegen FC Volendam. 

Feyenoord heeft gisteren laten zien dat het geen kans meer maakt op de titel. “Als je die worsteling ziet, dan zie je dat PSV dit niet meer weg gaat geven” zegt Ten Voorde. Toch was het wel duidelijk dat Feyenoord zou winnen. “Je ziet aan alles dat hij nog gaat vallen.”

Ten Voorde is wel geschrokken van het spelbeeld. “Maar hoe snel het dan kan gaan. Van ploeg waarvan we vonden dat zij het beste voetbal speelden. In twee weken tijd is dat compleet omgedraaid.”

Feyenoord lijkt een flinke dreun gehad te hebben. “Dat geeft wel aan dat de nederlaag tegen psv een enorme dreun geweest. De nederlaag tegen Atletico en PSV het is en en en. Het is even te veel geweest. Ineens is alles weg. Dan heeft de ploeg niet meer de mentale veerkracht.” 

Volgens Ten Voorde is het wel duidelijk dat Feyenoord en PSV er in Nederland bovenuit steken.”Die twee steken er met kop en schouders boven uit.”

Lees meer over
Lees ook