Oud-Feyenoorders | Titelstrijd in Portugal draait op volle toeren

Oud-Feyenoorders | Titelstrijd in Portugal draait op volle toeren

Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord verloor zondag de topper met 1-2 van PSV, waardoor de Rotterdammers voorlopig de titelstrijd uit hun hoofd kunnen zetten. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders wel goede zaken konden doen op de ranglijst?


Engeland

Tyrell Malacia zag zijn teamgenoten zaterdag de uitwedstrijd met 1-0 verliezen van Newcastle United. Malacia heeft nog steeds een blessure en zat dus niet bij de wedstrijdselectie. Zijn terugkeer is nog onbekend. Manchester United staat op plaats zeven in de Premier League. 


Luis Sinisterra en Marcos Senesi speelden zondag met 2-2 gelijk tegen Aston Villa. Senesi begon in de basis en speelde 90 minuten. De Argentijn haalde een passnauwkeurigheid van 69%, won ongeveer 75% van zijn persoonlijke duels en kreeg een gele kaart. Via Sofascore haalde Senesi een 7.2 voor zijn optreden. Sinisterra kwam in de 70e minuut het veld in, maar wist weinig toe te voegen. De Colombiaan haalde nog een passnauwkeurigheid van 100% en kreeg een 6.7 via Sofascore. Bournemouth staat op plaats zestien in de Premier League.


Gustavo Hamer verloor zaterdag de uitwedstrijd met 5-0 van Burnley. Hamer speelde 90 minuten en kreeg daarin een gele kaart. Verder haalde de middenvelder een passnauwkeurigheid van 76% en gaf hij één keypass. Via Sofascore kreeg de Oud-Feyenoorder een 6.7. Sheffield United staat als laatste in de Premier League.


Portugal

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes speelden zondag met 0-0 gelijk tegen Moreirense. Aursnes speelde 90 minuten vanaf rechtsback en won daar ongeveer 70% van zijn duels. Verder haalde de Noor een passnauwkeurigheid van 81% en gaf hij twee keypasses. Via Sofascore kreeg Aursnes een 8.3. Kökçü kwam in de rust het veld in en haalde een passnauwkeurigheid van 82%. Verder schoot de Turks international één keer naast het doel en kreeg hij een 6.5 via Sofascore. Benfica staat nog steeds op de eerste plaats in de Liga Portugal. De nummer twee Sporting Lissabon komt vanavond in actie. 


Schotland

Danilo en Cyriel Dessers wonnen zondag de thuiswedstrijd met 2-0 van St.Mirren. Dessers begon in de basis en speelde 62 minuten. De Nigeriaanse spits schoot drie keer richting doel en haalde een passnauwkeurigheid van 80%. Via Sofascore kreeg Dessers een 7.0. Danilo kwam in de 62e minuut het veld in voor Dessers en schoot nog één keer richting doel. De Braziliaan haalde een passnauwkeurigheid van 56% en gaf één keypass. Via Sofascore kreeg Danilo een 6.9 voor zijn invalbeurt. Rangers FC staat op plaats twee in de Schotse Premiership.


Turkije

Sebastian Szymanski speelt momenteel de thuiswedstrijd tegen Sivasspor. Deze wedstrijd begon om 18.00 uur. 

 

Lees meer over
Lees ook