Hancko: 'We hebben gevochten om gelijk te spelen, we hebben er alles aan gedaan'

Hancko: 'We hebben gevochten om gelijk te spelen, we hebben er alles aan gedaan'

20 reacties 20
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord wist zondagmiddag niet te winnen van PSV. In de eigen Kuip waren de Eindhovenaren met 1-2 te sterk waardoor zij de drie punten mee nemen en het gat tien punten wordt tussen de twee teams.

Dávid Hancko schoof aan bij de persconferentie en was teleurgesteld. De verdediger ziet dat het gat nu tien punten is. 'Het is tien punten', zegt Hancko tijdens de persconferentie die is uitgezonden op ESPN. 'We moeten nu focussen op de volgende wedstrijd en voor de bekerwedstrijd. We moeten proberen de druk er op te houden. Het gat is groot en we moeten onze wedstrijden winnen. We mogen geen fouten meer maken', doelt Hancko op het feit dat het gat anders alleen maar groter wordt.

Hancko vindt dat Feyenoord niet echt gelukkig is. 'We hebben gevochten om gelijk te spelen, we hebben er alles aan gedaan. De coach zij ook, blijf positief. We zijn erg teleurgesteld. Er zijn nog genoeg wedstrijden te spelen. We moeten proberen terug te komen en nu alle wedstrijden winnen.'

De verdediger krijgt de vraag hoe de sfeer in de kleedkamer was. 'We waren teleurgesteld in de kleedkamer. We moeten ons nu gaan opmaken voor de wedstrijd tegen FC Volendam.' Deze wedstrijd staat gepland voor komende donderdag. Dan wordt er om 21:00 uur afgetrapt in De Kuip.

Lees meer over
Lees ook