Feyenoord komt met belangrijke informatie voor treinreizigers

Feyenoord komt met belangrijke informatie voor treinreizigers

15 reacties 15
Bron: Feyenoord.nl
Foto: FR-Fans.nl

Zondag staat de topper tussen Feyenoord en PSV op het programma. Deze wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip. Op de website van Feyenoord staat dat er rekening moet worden gehouden met ernstige hinder op het spoor van, via en naar Rotterdam Centraal.

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er op de dag voor en van Feyenoord - PSV geen trainen van, via en naar Rotterdam Centraal. Er zullen dan ook geen treinenen naar station Rotterdam Stadion rijden. Er zal rekening gehouden moeten worden met extra reistijd.

Er is zondag voor supporters die normaal met de trein naar De Kuip reizen een alternatief reisadvies. Supporters die reizen vanuit regio Rotterdam wordt geadviseerd om zoveel mogelijk lopend, met de fiets of scooter of via het metro en tramnetwerk te reizen. Buiten de regio wordt aangeraden om met de auto te reizen en deze te parkeren bij P10 Beverwaard of P13 Qpark Zorgboulevard.

Feyenoord adviseert alle bezoekers om ruim op tijd naar De Kuip te komen. Om 10:15 uur gaan de poorten van het stadion open.

Lees meer over
Lees ook